Pages

Thursday, February 28, 2013

Baru aku tauuuuuu

Herghhh kekadang rasa nak sepak-sepak je motor n keta yang banyak-banyak kat atas jalan raya...tapi tu time memula dulu lah kan.

Setiap pagi mesti x sah kalau x berebut n bergaduh ngan kereta-kereta yang berlagak hebat tuh...kadang-kadang berbakul-bakul sumpah bagi kat diorang...camtu gak berbakul-bakul sumpah diorang bagi kat aku...jahanam....

Tapi not now lah...skang dah tau nak melayan traffic jam tu, siap leh senyum sambil jeling-jeling kereta sebelah...muahahahahaha

Korang tau ape aku buat, hehehehe aku korek idong....wohaaaaa....sungguh keji...ah, tapi lantaklah, bukan ada orang nampak pown if keta kau tinted kan...korek idong sambil dengar johara di era....perghhhh memang layan sampai x rasa langsung time jammed...

Nanti korang siap leh senyum-senyum sampai korang lupa kat mana korang selet taik idong korang...hahahahaha pengotor...tapi aku x la camtuh, siap lap dengan wipes tissue...hihihihi. Ala, kalau kereta aku x tinted pown aku selamba jerk, kalau ada mamat yang perasan n cakap camni kat aku "perghhh selebet giler awek tu, siap korek idong pastu gentel-gentel taik idong", aku akan senyum sebab aku bukan jumpa korang pown, dalam kereta jerk..paling kuat pown korang akan aim no kereta aku n kalau jumpa lagi sekalik, korang akan cakap "eh, tu kereta awek taik idong" hahahahaha aku x kisah pown...kecuali kalau aku jumpa korang kat pelita nasik kandar area office aku, barulah aku ada rasa segan sikit...hahahahaha tu pown sikit jerk...sebab korang x cam nyer rupa aku camaner kan????

2 comments:

Wak Gelas™ said...

tunjukla gambar ko korek taik idong kat blog ni..,ihHIks

nawarzara said...

bole, tp nanti semua orng terkejut...hahaha